Werken én leren bij Hademax?

Vacature voor een BBL student (m/v)

Je wilt graag de ICT in en met name de kant van webontwikkelaar en/of applicatieontwikkelaar. Je ziet het echter niet (meer) zitten om voor langere tijd 5 dagen per week naar school te gaan. Je wil liever leren én werken zodat je het op school geleerde meteen in de praktijk kunt brengen en andersom. Dan hebben wij de ideale vacature voor je!

Wat zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste medewerker, die 4 dagen per week bij ons in de praktijk zal gaan werken en 1 dag per week naar school gaat. Leeftijd is minder belangrijk dan je inzet en enthousiasme, maar tussen de 18 en 25 jaar valt prima binnen ons profiel. Kennis van- en affiniteit met websites en webshops is een pre, net als kennis van en over HTML, CSS, PHP en JQuery. Je hoeft geen expert te zijn, wij snappen dat je nog veel moet en wilt leren. Maar, heb je zelf al eens een website of webshop gemaakt, of heb je ervaring met programmeren, dan gaat onze voorkeur daar wel naar uit.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een inspirerende werkplek in een dynamische omgeving, in een leuk en divers team van ongeveer 6 personen. Wij zijn een kleine en transparante organisatie waarin iedereen meetelt en zijn of haar zegje kan en mag doen. Wij vinden het belangrijk dat jij je leerdoelen haalt en zorgen er samen met jou voor dat werken en leren goed samengaat. De mogelijkheid bestaat dat wij jou, als je je opleiding succesvol hebt voltooid, een vaste baan aanbieden. Binnen het bovengenoemde profiel bieden wij je een passende vergoeding die aansluit bij je kennis en ervaring. We vergoeden ook (een gedeelte van) je reiskosten. Daarnaast betalen wij jouw schoolgeld en je boeken en vergoeden wij andere noodzakelijke benodigdheden voor je opleiding in overleg.

Ben je nog geen BBL Leerling?
Maar zie je dat wel zitten? Je zit nu bijvoorbeeld thuis, je hebt geen plezierig of passend werk of je kunt geen baan vinden. En/of je denkt aan omscholen? Wij weten de weg naar ROC’s die deze opleiding bieden en wij hebben ervaring met deze trajecten. Goed om te weten: je kunt naast in september ook in februari instromen op deze opleidingen.

Wat zoeken wij niet?
Wij zoeken geen BOL stagiairs en/of MBO/HBO afstudeerders. Ook is ongevraagde acquisitie naar aanleiding van deze vacature ongewenst.

Neem gerust contact met ons op.
Wil je meer weten of ben je BBL’er of wil je BBL’er worden? Neem gerust contact met ons op via 0180-626328 en vraag naar Rick Hofland.

Contact n.a.v. deze vacature?

Wil je contact opnemen naar aanleiding van deze vacature? Voor vragen kun je ons elke werkdag bereiken op ons algemene nummer, 0180-626 328, je kunt ons een mailtje met je CV sturen op info@hademax.nl

 

Contactgegevens

 

 

Hademax Internet Oplossingen

Koperhoek 80E - 3162 LA Rhoon

 

Bel ons !Neem contact met ons op!